Alfred Hop wordt clubkampioen van het seizoen bij Klavertje4

Wie gaat huidig clubkampioen Alfred Hop verslaan?
Wie gaat huidig clubkampioen Alfred Hop verslaan?
Foto: Archief Herman

Vrijdag 1 juli speelde Klavertje4 haar laatste kaartavond van het seizoen 21/22. Ondanks de afwezigheid van een aantal vaste leden, maar ook weer met een aantal nieuwe deelnemers werd er aan 9 tafels weer zeer prettig gekaart.

Dit bericht Klavertje4.

Groot succes
Ook de verloting was een groot succes met schitterende prijzen dankzij vele ondernemers uit Ermelo en (verre)omstreken. Opbrengst van het afgelopen seizoen werd eerder al gedoneerd aan Veluwse Wensambulance en FC Horst als gastheer voor de klaverjasclub.

Clubkampioen
Clubkampioen van het seizoen is Alfred Hop geworden. Hij nam pas op de laatste avond de koppositie over van René Ketelaar (samen met maat Marcel, de gezelligste kaarter, volgens hemzelf, afkomstig vanuit het verre Zwijndrecht). René, na lange tijd bovenaan te hebben gestaan, moest uiteindelijk toch de eer aan Alfred laten. Derde werd Jan Kraaij, die zoveel geluk had de laatste avond met het krijgen van de goede kaarten en maten, dat hij zowaar een grote sprong maakte in het klassement. Maar zoals gezegd, aan het eind van de competitie staat meestal eenieder op de juiste plaats. Kees Achterberg won de prijs voor de speler die de meeste marsen/pitten speelde in het seizoen.

Kees Achterberg (foto: Herman).

Bedankt
Voor alle deelnemers aan het klassement was er nog een leuke vleesbon of rollade gerelateerd aan hun plaats op de ranglijst. Het seizoen zit erop en Klavertje4 gaat op reces. 9 september starten we met het seizoen 22/23. Dank gaat uit naar de mensen van FC Horst die bardienst draaiden en tafels gereedzetten en hapjes verzorgden.

Vaste speelavond
Vaste speelavond (uitzonderingen daargelaten) in de kantine van FC Horst wordt de tweede vrijdagavond in de maand. Leden betalen een eenmalige bijdrage aan het begin van het seizoen van €5,- en spelen dan mee voor het clubkampioenschap en de bijbehorende prijzen. De inleg voor de speelavonden houden we op €4,-. Uiteraard hopen we de verloting er ook weer in te houden, wat toch vaak een gezellig onderdeel is van de avond.

Lid worden?
Wilt u ook lid worden van Klavertje4? Kom dan eens een kijkje nemen tijdens een kaartavond of informeer tijdig naar de mogelijkheden. Voor informatie kunt u terecht bij Arie en Anjo Paauwe, 06-20804430.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen