EFC’58 Ermelo verslaat Barneveld met monsterscore: 9-0

EFC’58 heeft zaterdag 12 maart de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter Barneveld met maar liefst 9-0 gewonnen. In de eerste wedstrijd van dit seizoen scoorde de Ermelose vierdeklasser ook al negenmaal, toen EZC’84 op sportpark ‘De Zanderij” met 9-1 werd verslagen.

EFC staat nu met 24 punten uit 11 wedstrijden op de derde plaats van de ranglijst. SEH won door een doelpunt in de laatste minuut met 3-2 van Veluwse Boys en blijft met 29 punten uit 12 duels koploper.

Van Bram Burggraaff, met foto’s van Dimitri Steijlen.

Vliegende start
De thuisploeg had een vliegende start, want na 21 seconden scoorde Nick Zandstra al de 1-0. In de 4e minuut zorgde Jorick Priem voor 2-0. Daarna denderde de ploeg van trainer Carl Aventurin door en stond dankzij doelpunten van Nick Zandstra, Jeremy Loos en Jorick Priem bij rust al met 5-0 voor.

Geen gas terug
De Ermelose ploeg was ook na rust oppermachtig en nam geen gas terug. Door treffers van Nick Zandstra (6-0 en 8-0), Jeremy Loos (7-0) en debutant Julian Mulder liep EFC uit naar een 9-0 monsterscore.

Dinsdagavond
EFC’58 speelt komende dinsdagavond een inhaalwedstrijd uit tegen VEVO. De ploeg uit Veessen staat met 14 punten uit 11 duels op een bescheiden negende plaats, maar moet zeker niet onderschat worden, want afgelopen zaterdag won het met 4-0 van Heerde, de nummer twee van de ranglijst.