Oefenduel DVS’33 Ermelo – Go Ahead Eagles gaat dinsdagavond niet door

Foto: archief Theo Aalten

De oefenwedstrijd die DVS’33 Ermelo dinsdagavond 11 januari 2022 zou spelen tegen eredivisionist Go Ahead Eagles uit Deventer is geannuleerd. Het is nog niet bekend, of de Ermelose derde divisionist komende dinsdag tegen een andere sparring-partner speelt.

Van Bram Burggraaff.

Topsportstatus
Het oefenduel tegen eerste divisionist Volendam gaat morgen, zaterdag 8 januari wel door. Bij DVS’33 Ermelo geniet men volop van de topsportstatus, die het mogelijk maakt om optimaal te kunnen trainen en oefenen. Deze status hangt samen met de deelname aan het KNVB-bekertoernooi.

Twee oefenwedstrijden
De Ermelose derde divisionist speelt twee oefenwedstrijden. Op zaterdag 8 januari 2022 (morgen) treedt het aan tegen FC Volendam, momenteel koploper in de Keuken Kampioen Divisie (Eerste divisie). De wedstrijd wordt gespeeld op sportpark ’t Heuveltje, het terrein van ASV’57 in Aadorp, nabij Almelo; aanvang 14.00 uur. Op zaterdag 15 januari oefent DVS’33 op eigen terrein tegen eredivisionist PEC Zwolle. Deze wedstrijd begint om 12.00 uur.

Bekerduel Vitesse – DVS’33 Ermelo
Daarmee wordt de voorbereiding op het bekerduel Vitesse – DVS’33 Ermelo in de achtste finale van het KNVB-bekertoernooi afgesloten. Deze wedstrijd wordt gespeeld wordt op dinsdag 18 januari in het Gelredome te Arnhem en begint om 20.00 uur en wordt rechtstreeks uitgezonden op ESPN.

Geen publiek
Bij de wedstrijd tegen Volendam mag vanwege de Corona-maatregelen in ieder geval geen publiek aanwezig zijn. Of dit ook geldt voor het oefenduel tegen PEC Zwolle en de bekerkraker tegen Vitesse is nog niet bekend.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen