Meiden MO15-1 van FC Horst Ermelo worden kampioen met een lach en een traan

Foto: eigen foto

Zaterdag 4 december konden de meiden van MO15-1 ongeslagen winterkampioen worden. Extra bijzonder daarbij was dat de ernstig zieke vader van een van de speelsters hierbij aanwezig kon zijn, mede dankzij de inzet van de Veluwse Wensambulance.

Dit bericht het bestuur van FC Horst.

Als echte gladiatoren
Om 9.00 uur bij de aftrap, hadden begeleiders van FC Horst gezorgd voor een ware kampioenssfeer, met oranje vuur en muziek. Als echte gladiatoren werd het veld betreden door de glunderende meiden. Omdat er helaas geen publiek aanwezig mocht zijn werd de wedstrijd live gestreamd vanaf een steiger, waardoor iedereen dit thuis kon volgen.

Kinderchampagne
De meiden van Horst waren deze wedstrijd veel sterker dan Rood-Wit en wonnen uiteindelijk met 5-0, waardoor ze kampioen zijn geworden. En dit onder toeziend oog van de vader, die er zichtbaar van genoot om zijn dochter te zien spelen en winnen. Na afloop werden ze allemaal getrakteerd op kinderchampagne en een bokaal, uitgereikt door Tineke van het bestuur van de FC Horst.

kers op de taart
En als kers op de taart kwamen er ook nog eens 2 pieten het veld op die voor alle jeugdspelertjes van FC Horst en hun tegenstanders iets lekkers hadden meegebracht. Uiteindelijk zijn de beide pieten ook nog gesignaleerd op de kampioenswagen, waarmee een rijtoer werd gedaan door Ermelo.

Schitterend einde
Het uitzwaaien van de wensambulance en het getoeter van de kampioenswagen was een schitterend einde van een enerverende ochtend…echt een ochtend met een lach en een traan, die door velen niet gauw vergeten zal worden… .

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen