DVS’33 Ermelo houdt een Jonger Oranje Talentendag

Foto: DVS'33 Ermelo (bewerkt)

DVS’33 Ermelo houdt op donderdag 21 oktober de Jonger Oranje Talentendag. De deelnemers spelen op die dag een groot 4 tegen 4-toernooi tegen leeftijdsgenootje of men krijgt een keepersclinic van keeperschool KeepTotal.

Van Bram Burggraaff.

Grote voetbaldroom?
Er zijn de hele dag scouts van meerder profclubs uit de Eredivisie aanwezig. De kinderen hebben altijd veel plezier en krijgen daarnaast de kans om zijn of haar grote voetbaldroom te verwezenlijken; gescout worden en een plek verdienen in de Jonger Oranje Regioselectie Veluwe.

Persoonlijk certificaat
De Jonger Oranje Talentendag is voor spelers uit de geboortejaren 2010 tot en met 2016 en keepers uit de geboortejaren 2004 tot en met 2016. De aanmelding is vanaf 9.45 uur; rond 15.00 uur is de voetbaldag afgelopen. De deelnamekosten bedragen € 28,95 of € 32,95, inclusief een persoonlijk certificaat na afloop.

Informatie en aanmelden
Voor meer informatie en aanmelding: www.jongeroranje.nl/inschrijven. “Heb je zin in een lekker voetbalfeestje in de herfstvakantie? Kom dan donderdag 21 oktober naar de Jonger Oranje Talentendag bij DVS ’33’’, aldus de organisatoren.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden