Op een leuke en effectieve manier aan je conditie werken? Kom naar WinterFit in Ermelo

WinterFit Ermelo, geen sportles is hetzelfde. Wat dat betreft combineert docente Anja Aartsen uit Ermelo al het goede van de sporttrends van de afgelopen decennia tot heel gevarieerde lessen. Met haar eigen sausje erover natuurlijk.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas.

Nieuwe leden welkom
Anja is al bijna een kwart eeuw docente ski-gymnastiek. Zo gaf zij onder de vlag van Wintersportvereniging de Keiski uit Amersfoort de lessen in Ermelo. Helaas is de vereniging in Amersfoort in september dit jaar opgeheven. Haar club trouwe leden in Ermelo wilde Anja echter niet in de steek laten. Zodoende zet zij de wekelijkse lessen op donderdagavond van 20.15 tot 21.15 uur in de gymzaal van Chr.College Groevenbeek voort onder de naam WinterFit Ermelo. Nieuwe leden zijn van harte welkom!

Goed voor het hele lijf
Met de lessen je voorbereiden op de wintersport en/of op een leuke, effectieve manier aan je conditie willen werken. Anja licht toe: “De lessen zijn niet puur bedoeld voor mensen die skiën, integendeel. De uitgebreide conditietraining en ook de oefeningen om je kracht, snelheid, lenigheid en coördinatie te verbeteren en je spieren te versterken zijn goed voor het hele lijf.”

Leuk, sociaal en gezellig
Tel daar de begeleidende herkenbare muziek bij op, met zo nu en dan een leuke dansje volgens de laatste trend om het groepsgevoel te versterken, zoals de Jerusalema Dance Challenge, en je hebt het over echt leuke, sociale en gezellige sportlessen.

Gemêleerde groep mannen en vrouwen
Een les meemaken op de donderdagavond leert dat het om een gemêleerde groep mannen en vrouwen gaat, die stuk voor stuk erg hartelijk, vriendelijk en sportief zijn. Met vrijwel allemaal één doel voor ogen; op een ongedwongen, laagdrempelige, leuke en gezellige manier een uurtje met elkaar sporten, elk op haar of zijn niveau, en dat het ook nog eens het nodige effect sorteert.

Belangstelling?
Belangstelling? Geef je dan op voor een proefles bij Anja Aartsen: 06 3838 3438 of mail naar: [email protected]

Nordic walking
Op vrijdag van 9.30 tot 10.30 uur organiseert Anja bovendien Nordic walking wandelingen, telkens op een andere locatie. Nieuwe deelnemers moetn wel in het bezit zijn van eigen Nordic walking stokken. Na afloop van de wandeling is er koffie en thee.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden