Nicky van Hilten tekent voor 1,5 seizoen bij DVS’33 Ermelo

Nicky van Hilten.
Nicky van Hilten.
Foto: dvs33.nl

Nicky van Hilten is de nieuwste aanwinst voor de A-selectie van DVS’33 Ermelo. De verdediger uit Almere tekent een contract voor 1,5 seizoen.

Dit bericht de Technische Commissie van DVS’33. Edmund Mijnheer: “Ondanks het feit dat de competitie stilligt en we niet weten wanneer we weer kunnen gaan opstarten, gaat het werk voor de TC gewoon door. Nicky van Hilten is met zijn kwaliteiten een prima aanvulling op de huidige spelersgroep.”

Keuken Kampioen Divisie
De 23-jarige van Hilten is bijna zijn hele leven al woonachtig in Almere en doorliep de jeugdopleiding van Almere City. Vanuit de jeugdopleiding was de stap naar Jong Almere City een logische en met dat elftal was hij in het seizoen 2017-2018 tegenstander van de Geelzwarten en wist hij zelfs te scoren tegen zijn nieuwe ploeg. In datzelfde elftal speelden destijds de DVS’ers Adriaan Kruisheer en Tarik Evre. Na zijn periode bij Jong Almere City stapte hij over naar het eerste elftal en speelde daarin een aantal wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. Afgelopen zomer werd zijn contract niet verlengd bij de Almeerders en dus stapt hij nu transfervrij over naar DVS’33 Ermelo.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen