Sinterklaas komt naar Ermelo toe in film van drie delen

Sinterklaas:
Sinterklaas: "Dag lieve kindertjes!"
Foto: Het Sinterklaascomité

Door de huidige coronamaatregelen is er dit jaar geen traditionele intocht van Sinterklaas en zijn pieten. Toch komt Sinterklaas naar Ermelo, en wel in een film van drie delen.

Dit bericht het Sinterklaascomité.

‘Sinterklaas in Ermelo De Film’
Het Sinterklaascomité, dat de intocht namens het Centrummanagement Ermelo organiseert, heeft veel energie gestoken in het bedenken van een alternatief voor de intocht en dat is gelukt. Er is namelijk met medewerking van Filmakers een film gemaakt, ‘Sinterklaas in Ermelo De Film’ met Sinterklaas & Simon Gurk. Ook de samenwerking van alle ondernemers met het CME, Filmakers, OrangeTalent, Het Pakhuis, de Molen en een heleboel andere mensen heeft ervoor gezorgd dat er een echt Ermelo’s Sinterklaas journaal is.

In drie delen
Het comité is trots op het resultaat wat dankzij de samenwerking en creativiteit van verschillende ondernemers en organisaties tot stand is gekomen. De film zal in drie delen worden vertoond op woensdag 11, donderdag 12 en vrijdag 13 november via de website www.sinterklaasermelo.nl

Korte inhoud
Wat een gedoe, Sinterklaas kan dit jaar niet naar Ermelo komen. Corona gooit ook hier roet in het eten. Maar Sinterklaas zou sinterklaas niet zijn als hij niet een slim plan zou bedenken om de kinderen van Ermelo toch een cadeautje te geven. Maar pas op, ook in Ermelo woont een echte schurk die het allemaal wel prima vindt dat het niet doorgaat en zal er dan ook alles aan doen om de boel te saboteren. Komt het allemaal wel goed? Uiteraard ontbreken de pieten ook niet in de film, dit jaar dus zowel zwarte pieten als roetveegpieten.

Op scholen
Op de scholen van Ermelo zal de film deze dagen getoond worden. Vanaf vrijdag 13 november kan de hele film bekeken worden. Het belooft een spannend verhaal te worden, dus kijk vooral naar het resultaat en welke rol de nieuwe burgemeester in de film speelt… .

Koop lokaal
De Sinterklaasperiode zal er dit jaar ongetwijfeld anders uitzien, maar het Sinterklaascomité hoopt het niet minder leuk te maken. Ook het centrum wordt de komende tijd extra gezellig gemaakt, de ondernemers staan graag voor je klaar. Koop je Sinterklaascadeautjes daarom ook zeker bij de lokale winkeliers, het is in Ermelo prima coronaproof shoppen, vermijd drukte en houd je aan de richtlijnen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen