Dindoa Ermelo verliest derde wedstrijd op rij

Jorik Velgersdijk schiet op de korf.

Dindoa heeft zaterdag 26 september de thuiswedstrijd tegen Dos Kampen met 14-19 verloren. De Ermelose ploeg staat nu op de voorlaatste plaats van de ranglijst.

Van Bram Burggraaff.

Aardige eerste helft
De Ermelose korfbalploeg speelde een aardige eerste helft, waarin het twee punten kon uitlopen. De Kampenaren wisten steeds weer gelijk te maken, wat resulteerde in een 8-8 ruststand.

Het heft in handen
In de tweede helft nam Dos kampen het heft in handen en nam een 8-10 voorsprong. Dindoa kwam bij 11-11 weer langszij, maar vervolgens liepen de gasten uit naar 11-15. Nadat Jorik Velgersdijk 12-15 had gescoord, bouwde Dos Kampen de voorsprong uit naar 12-18. In de laatste vijf minuten ging het spel over en weer, waarna de wedstrijd eindigde in 14-19 in het voordeel van de bezoekers.

Doelpunten Dindoa: Tom van den Berg 3x, Kasper Velgersdijk 3x, Aniek Odding 2x, Jorik Velgersdijk 1x, Ruben de Vries 1x, Daphne van den Berg 1x en Ellen Haverkamp 1x.

Dindoa 2 won na de 11-22 uitzege bij Odik 2 van vorige week nu de thuiswedstrijd tegen Spirit 2 met 22-9 van Spirit 2. De ‘reserves’ delen met Tweemaal Zes de eerste plaats in de reserve eerste klasse.

Komende zaterdag gaat Dindoa op bezoek bij BEP in Purmerend.