Korfbalvereniging Dindoa Ermelo lanceert een nieuw spektakelteam

Foto: Dindoa Ermelo

Met ingang van het nieuwe seizoen start Korfbalvereniging Dindoa met een compleet nieuw team: De Flinkies! De Flinkies zijn meisjes en jongens van 3 en 4 jaar die spelenderwijs het korfbalspel wordt bijgebracht.

Dit bericht Dindoa.

Super flink
Tot nu toe viel deze leeftijdscategorie onder de welbekende Kangoeroes, maar om ook deze spelers de mogelijkheid te geven om snel naar een volgend team te kunnen promoveren, zijn de Flinkies in het leven geroepen.
Ook al zijn ze nog maar klein, deze kinderen worden door de trainingen super flink! Elke zaterdag trainen de Flinkies onder leiding van een ervaren trainster. In het voor- en najaar buiten en in de winter in de eigen sporthal.

Met limonade
Bij de Flinkies wordt spelenderwijs geleerd door de kinderen. Er wordt gewerkt aan de oog-handcoördinatie, de grove motoriek, klimmen en klauteren, gooien en vangen. Na afloop van de trainingen wordt door de groep gezamenlijk limonade gedronken.

Meer weten en opgeven
Als je meer over De Flinkies wilt weten, ga dan naar de website van Dindoa, daar vind je alle informatie over de Flinkies. Wil je zelfs al een flinke speler als Flinkie opgeven? Mail dan naar [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden