A-selectie en staf DVS’33 Ermelo testen negatief op corona

Foto: DVS'33 Ermelo

De A-selectie van DVS’33 kan de activiteiten vanaf maandag 17 augustus weer opstarten. De A-selectie en staf DVS’33 zijn namelijk negatief getest op corona.

Dit berichten het bestuur en BusinessClub van DVS’33.

Positieve corona-test
De voorbereiding van de A-selectie was woensdag 12 augustus stilgelegd vanwege een positieve corona-test bij een speler van de selectie. Daarop werden de gehele A-selectie en staf te getest op het COVID19-virus.

Allemaal negatief
Inmiddels zijn daarvan alle uitslagen binnen, en deze zijn gelukkig allemaal negatief. Mede dankzij adequaat handelen in de gehele voorbereiding van de staf, waarbij er continu gelet is op het in acht nemen van de corona-maatregelen, is het gelukkig bij een individueel geval gebleven.

Verantwoord
Staf, TC, en beide besturen achten het dus weer verantwoord om vanaf aanstaande maandag de activiteiten van de A-selectie weer op te starten. Die avond staat er een reguliere training op het programma. De speler die positief heeft getest zal pas in een later stadium weer aansluiten.

Oefenduel
Dinsdag 18 augustus is een extra oefenduel in Apeldoorn tegen CSV Apeldoorn gepland. Hierbij is publiek uit Ermelo welkom, maar de procedure (aantal toeschouwers, eventueel vooraf aanmelden) voor dit duel is nog niet bekend. Hierover later meer.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden