Speler A-selectie DVS’33 Ermelo test positief op Corona

Foto: DVS'33 Ermelo

Een speler van de A-selectie van DVS’33 Ermelo is positief getest op het COVID-19 virus. Dit maakt het bestuur van DVS’33 woensdag 12 augustus bekend in een persverklaring. De naam van de speler in kwestie wordt niet bekendgemaakt vanwege de AVG-wetgeving en het recht op privacy als werknemer van de Ermelose voetbalclub. De voetballer is inmiddels in thuis-quarantaine.

Van Bram Burggraaff.

Gewerkt conform de richtlijnen
Staf, vereniging en de BusinessClub zeggen er waarde aan te hechten te vermelden dat er vanaf de eerste trainingsactiviteiten is gewerkt conform de richtlijnen, die er vanuit de Rijksoverheid en KNVB zijn opgesteld. Nadat duidelijk werd dat de betreffende speler klachten had, is hij direct getest en heeft hij geen contact meer gehad met overige selectiespelers en staf.

Activiteiten stilgelegd
DVS’33 Ermelo heeft na overleg met de Technische Commissie en de GGD besloten de activiteiten van de A-selectie tot nader order stil te leggen. De geplande oefenwedstrijd tegen Excelsior’31 van aanstaande zaterdag gaat niet door. Spelers die nauw contact met de besmette speler hebben gehad, zullen zo snel mogelijk getest worden.

Zodra er meer informatie is over het vervolg van de voorbereiding van de A-selectie van DVS’33 Ermelo wordt dit bekendgemaakt op de website van de vereniging.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden