DVS’33 Ermelo haalt Edmund Mijnheer (40) terug bij de A-selectie

Edmund Mijnheer speelde van 2012 tot en met 2017 in het eerste elftal van DVS’33.
Edmund Mijnheer speelde van 2012 tot en met 2017 in het eerste elftal van DVS’33.
Foto: Archief Theo Aalten

Edmund Mijnheer (40) is de A-selectie van DVS’33 komen versterken. Dit op uitdrukkelijk verzoek van hoofdtrainer Simon Ouaali. Na het vertrek van Jorran van Santen en Basil Camara, en het verhuren van Luuk Oosterling aan Duno Doorwerth, heeft de hoofdtrainer Edmund Mijnheer benaderd om tot het einde van het seizoen mee te trainen met de A-selectie.

Specifieke kwaliteiten
Mijnheer, die van 2012 tot en met 2017 deel uitmaakte van de A-selectie van DVS’33 Ermelo, is vorig jaar gestopt als actief speler bij vv Hierden. Inmiddels is hij assistent-trainer bij DVS JO17-01 en binnen de Technische Commissie actief als contactpersoon voor de spelers van de A-selectie. Trainer Ouaali ziet in de specifieke kwaliteiten van Mijnheer een welkome aanvulling op de A-selectie.

Relatief fit
Mijnheer reageert: “Ik heb goed moeten nadenken over het verzoek vanuit de staf, ook omdat ik inmiddels ik een andere rol binnen de club heb. Daarnaast ben ik al een periode niet meer actief als voetballer. Wel ben ik nog steeds relatief fit en heb na uitvoerig overleg met alle betrokkenen binnen DVS en mijn thuisfront besloten in te gaan op het verzoek van Simon.

Speelminuten
Hopelijk kan ik met mijn mentaliteit en kwaliteiten op het gebied van coaching en teambuilding de komende maanden van waarde zijn voor de A-selectie tijdens trainingen. Ik ga er niet vanuit dat ik aan speelminuten ga komen, maar als de nood echt aan de man is, dan ben ik beschikbaar.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen