EFC’58 Ermelo krijgt forse zeperd tegen SDS’55

Met een 6-0 nederlaag bij SDS’55 is er zaterdag 30 november een einde gekomen aan een uitstekende reeks van EFC’58. De Ermelose vierdeklasser zakte naar de derde plaats op de ranglijst met 22 punten uit 10 duels.

In de eerste 20 minuten voetbalde de Ermelose ploeg nog aardig mee, maar door twee doelpunten van de thuisploeg binnen twee minuten werd het 2-0. In de tweede helft was SDS’55 op alle fronten beter en liep dankzij vier treffers in het laatste half uur uit naar een verdiende 6-0 overwinning.

Ook komende zaterdag speelt EFC’58 een uitwedstrijd, als het op bezoek gaat bij Vierhouten’82. Deze ploeg verloor afgelopen zaterdag met 5-0 bij vv. Barneveld en zakte naar de 12e plaats met 7 punten uit 9 duels.