Ashvini Ramasray van Kemposchool Kanhai uit Ermelo wint goud bij NK

Foto: Kemposchool Kanhai

Twaalf leden van Kemposchool Kanhai uit Ermelo hebben deelgenomen aan het Nederlands kampioenschap Kempo Traditional en Fighting in topsporthal Van der Knaap te Ede. De 19-jarige Ashvini Ramasray wist bij het onderdeel Wapen-Kata met haar speer goud te bemachtigen en werd Nederlands kampioen.

De 12 deelnemers van team Kanhai hebben zich weken lang voorbereid op het toernooi en de intensieve trainingen wierpen hun vruchten af. Coach Soeresh Kanhai had zijn handenvol, maar hield alles keurig in de gaten en was trots op zijn leerlingen. De dag begon met het onderdeel Traditional (schijngevecht), dat uit verschillende disciplines bestaat.

Ashvini Ramasray en Avinash Ramasray liepen hun Kata mooi strak en werden beiden derde in hun klasse. Lars von Grumbkow en Sam von Grumbkow vielen net buiten de prijzen. Bij het onderdeel Fighting lieten Ashvini Ramasray en Sam Wanay al hun tegenstanders achter zich en wisten goud te bemachtigen in hun poule.

Tweede plaatsen waren er voor Joyce Dijkstra, Troy Pierlot en Sam von Grumbkow. Lars von Grumbkow, Raaf Schimmel, Gabrielle den Besten en Alex Postma werden derde in hun categorie. Bij het onderdeel full contact verloor Troy de finale en werd tweede. Naomi Kraaijenhof en Jan Lampers vielen buiten de prijzen. Trainer Soeresh Kanhai is trots op zijn leerlingen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden