Teams DVS’33 Ermelo voetballen bij Vitesse en FC Utrecht

Sportpark Papendal van Vitesse in Arnhem.
Sportpark Papendal van Vitesse in Arnhem.
Foto: Eigen foto

DVS’33 Ermelo heeft een goed lopend convenant met Vitesse, maar daarnaast is er ook een goede samenwerking met andere Betaald Voetbal Organisaties. Zowel tegen Vitesse als tegen FC Utrecht werd er in oktober en november gevoetbald door teams uit de Onderbouw.

Dit bericht Jack van Santen van DVS’33 Ermelo.

Vitesse
Eerst was DVS’33 Ermelo met teams naar Arnhem om op Papendal tegen de JO11 teams van Vitesse te voetballen. De 2 teams van DVS 33 Ermelo bestonden uit spelers van 12-1/12-2/11-1/11-3. Beide teams van DVS’33 deden het prima tegen de Arnhemse eredivisieclub en hadden een avond vol voetbalplezier. De toeschouwers, waaronder vele ouders genoten met volle teugen .

Beide ploegen speelde 4x 20 minuten. Dit vroeg veel in het conditionele vlak van onze spelers. Uiteindelijk kon men terugkijken op een zeer leerzame avond en hebben de spelers van DVS’33 zich goed laten zien. Het plezier straalde er van af. Het was een geweldig avond voor alle aanwezigen en waarschijnlijk komt Vitesse later in het seizoen nog een keer naar Ermelo toe.

FC Utrecht
In november ging DVS’33 met ruim 40 spelers/speelsters naar FC Utrecht. De 11-1, 11-2, 10-1 en de 9-1 hebben zich geweldig gepresenteerd tegen de O10, O9 en O8 sectie van FC Utrecht. De weerstand die DVS’33 aan FC Utrecht konden geven was mooi om te zien. Ook vanuit FC Utrecht kregen spelers en begeleiding de nodige complimenten voor het voetbal en de lef die de DVS’33 toppers lieten zien.

De JO10 sectie van DVS’33 Ermelo wist hun wedstrijd tegen FC Utrecht te winnen. Het was voor iedereen een geweldige ervaring; zoveel enthousiaste ouders, trainers en spelers/speelsters op het mooie jeugdcomplex van FC Utrecht.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen