Dindoa Ermelo aast op promotie naar de overgangsklasse

Dindoa is bezig zich voor te bereiden op het nieuwe zaalseizoen. In de veldcompetitie speelt de Ermelose ploeg een klasse hoger dan in de zaal. De intentie is om kampioen te worden om zodoende ook in de zaal te promoveren naar de overgangsklasse.

Absoluut klaar
Zaterdag 9 november liet Dindoa zien absoluut klaar zijn voor het nieuwe zaalseizoen. In de eerste helft van de oefenwedstrijd tegen het Amsterdamse Rohda bouwden de Ermelose korfballers al een 17-10 voorsprong op. Verdedigend was de thuisploeg erg sterk en gaf weinig kansen weg. Aanvallend liep het ook prima bij Dindoa.

Leuk en sportief
Het was voor het publiek een leuke en erg sportieve wedstrijd om te zien. Direct in de tweede helft werd er in de eerste minuut al vier keer gescoord, waardoor de stand op 19-12 kwam. Daarna liep Dindoa uit naar 24-12, waarna de thuisploeg de wedstrijd rustig kon uitspelen; eindstand 30-19.

Doelpunten Dindoa: Aniek Odding 1. Mark Bronkhorst 1. Roy van Boven 2. Karianne van der Velde 2. Tom van den Berg 3. Kasper Velgersdijk 3. Daphne van den Berg 8. Saskia Lieman 10.

Dindoa 2 won krap met 19-18 van Rohda 2.