DVS’33 Ermelo wint Rinus Michels Award

Foto: DVS’33 Ermelo

Een DVS’33-delegatie, bestaande uit voorzitter Aart Goossensen, hoofd opleiding Jack van Santen en de voorzitter van de Technische Commissie Opleiding Vincent Viester, was in het PEC Zwolle stadion aanwezig bij het jaarlijkse trainerscongres van de VVON en de KNVB.

Genomineerd
DVS’33 Ermelo was dit jaar na de winst in 2015 opnieuw genomineerd in de categorie Beste Jeugdopleiding van Nederland voor amateurs, samen met Excelsior’31 uit Rijssen en Quick Den Haag. Carrie ten Napel nam de presentatie van het door het blad Voetbaltrainer georganiseerde evenement voor haar rekening.

Na de inleiding met een mooi filmpje over Rinus Michels, reikte Art Langerer, directeur voetbalontwikkeling van de KNVB, in de eerste categorie, die van Beste Jeugdopleiding van Nederland voor amateurs, de Rinus Michels Award uit aan DVS’33 Ermelo.

Juichend
Juichend stapte Vincent Viester vervolgens het podium op en nam deze prachtige prijs namens de Ermelose club in ontvangst. Vervolgens vertelde hij in een kort interview met Carrie ten Napel over de jeugdopleiding van DVS’33. En passant vertelde de Ermelose presentatrice, dat DVS binnenkort haar vierjarige zoon mag verwelkomen, hetgeen in huize ten Napel wellicht nog wat stof zal doen opwaaien. Voorzitter Aart Goossensen, uiteraard met DVS-sjaal, nam de vele felicitaties op het veld, op de tribune en via de sociale media in ontvangst.

Trots
Tevens werden de mooie woorden van Ajax-trainer Erik ten Hag en directeur Voetbalzaken Marc Overmars door hem dankbaar aanvaard. Trots, maar wetende dat je jezelf altijd moet blijven verbeteren, vertrok het DVS-gezelschap weer naar Ermelo, waar de tweede Rinus Michels Award een plek heeft gekregen bij de trofee uit 2015 in de bestuurskamer van DVS’33 Ermelo.

Twee keer
Aart Goossensen: “Een tweede keer binnen vijf jaar zo’n onderscheiding winnen, geeft aan dat we als club best aardig bezig zijn. In 2006 werd DVS voor de eerste keer genomineerd en inmiddels hebben we de Rinus Michels Award twee keer gewonnen,’’ aldus een trotse DVS-preses.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen