Supportersgroep zingt Dindoa Ermelo naar overwinning op KIOS

Dindoa, dat nog in de flow van vorige week zat, toen het 40 doelpunten scoorde, gaf zaterdag 16 maart thuis tegen KIOS uit Ruinerwold het publiek opnieuw een cadeautje: Een prachtige, sportieve wedstrijd, die met 36-33 werd gewonnen.

KIOS, dat vorige week de titelstrijd tegen ASVD had verloren, staat op de tweede positie van de ranglijst gevolgd door Dindoa op plaats drie. Op papier al een wedstrijd, waarin twee goede teams tegenover elkaar stonden.

Gelijk op
De eerste helft ging qua stand steeds gelijk op. Beide ploegen redden het niet om meer dan twee punten afstand te nemen van elkaar. De ruststand was met 18-20 in het voordeel van KIOS. In de tweede helft namen de gasten het initiatief en liepen uit naar een 22-27 voorsprong.

Op voorsprong
Door tactische wissels bracht coach Evert Houtriet van Dindoa opnieuw beleving en drive in het Ermelose spel. Tom van den Berg viel in en wist direct veel ballen te onderscheppen en ook driemaal te scoren. Ook invalster Eline Odding deed het zeer goed door vijf keer te scoren. Dindoa boog na de wissels de achterstand om naar een 33-30 voorsprong.

Uitbundig bedankt
Supportersgroep, The Blue Sharks, zongen de thuisploeg naar een prachtige 36-33 overwinning en werd na de wedstrijd uitbundig bedankt door de spelers. Met 69 treffers deed deze wedstrijd nauwelijks onder voor het recordaantal van 70 treffers in het duel van vorige week, waarin Dindoa met 40-30 won van Apollo.

Doelpunten Dindoa: Saskia Lieman, 7. Eline Odding, 5. Jonathan van de Beek, 5. Jorik Velgersdijk, 5. Daphne van den Berg, 4. Tom van den Berg, 3. Aniek Odding, 3. Kasper Velgersdijk 2, Naomie Hckenitz, 1. Mark Bronkhorst, 1.

Het publiek had een topavond, want Dindoa 2 droogde Odik 3 af met een ruime overwinning van 34-16.