DVS’33 Ermelo wint ook oefenduel tegen SDO Bussum

Barry Powel scoort tweemaal in de oefenwedstrijd tegen SDO.

DVS’33 heeft dinsdag 8 januari het laatste oefenduel voorafgaand aan de hervatting van de competitie met 4-1 gewonnen van SDO uit Bussum.

De Ermelose derde divisionist was na de 5-3 zege op Ter Leede, afgelopen zaterdag, ook te sterk voor de koploper in de Hoofdklasse A zondag.

Veel beter
Een veel beter DVS opende in de 16e minuut de score; een perfecte voorzet van Olivier Pilon werd door Berry Powel knap ingekopt: 1-0. Twee minuten later vergrootte de thuisploeg de voorsprong al. Benjamin Roemeon kon vrij op het doel van SDO afgaan. Hij hield oog voor de mee opgekomen Olivier Pilon, die eenvoudig 2-0 kon aantekenen. In de 28e minuut deden de gasten iets terug, toen Joost Heerschop in de rebound de aansluitende 2-1 inschoot. Barry Powel herstelde in de 35e minuut met zijn tweede treffer de marge voor DVS door 3-1 te scoren. Na rust kreeg DVS nog diverse kansen om verder uit te lopen, maar het duurde tot de 89e minuut voor Soufian Moro met een fraai afstandsschot de eindstand op 4-1 bepaalde.

Zaterdag
Komende zaterdag hervat DVS’33 Ermelo de competitie met een uitwedstrijd tegen FC Groningen, dat op de 10e plaats staat met 21 punten uit 16 duels.