Damesteam Pauwervoll Ermelo start nieuwe jaar met winst

Pauwervoll dames 1 is 2019 goed gestart door donderdag 10 januari in Barneveld SSS dames 3 met 1-3 te verslaan. Met het verlaten van de laatste plaats op de ranglijst lijken de Ermelose ploeg de stijgende lijn te hebben ingezet.

Slim
In de eerste set waren de teams gelijkwaardig en pakten afwisselend een kleine voorsprong. Tegen het einde van de set leek SSS uit te lopen, maar Pauwervoll kwam goed terug, wat leidde tot de 22-25 setwinst. Met een sterke service en slim geplaatste ballen wisten de bezoekers de tweede set met 15-25 gemakkelijk te winnen.

Niet intimideren
Pauwervoll leek na een kleine achterstand ook de derde set te gaan pakken, maar SSS kwam terug tot 25-25 en won vervolgens met 27-25. De Ermelose volleybalsters herstelden zich in de vierde set uitstekend en pakte met uitstekend volleybal de nodige punten. Halverwege de set kreeg SSS iets meer ruimte, die direct werd benut met een aantal prachtige aanvallen. De gasten lieten zich echter niet intimideren en pakten de laatste set met 22-25.

Zaterdag 19 januari
Pauwervoll speelt op zaterdag 19 januari de derby tegen VVH dames 2. De wedstrijd begint om 15.00 uur in sporthal De Sijpel te Harderwijk.