EFC’58 Ermelo sponsors Goede Doelen Actie doneren 15.000 euro

Ed Bok (links) en Jan Hofmeijer bij de uitreiking van de cheques aan Joyce Brandt en Laura Jansen.
Ed Bok (links) en Jan Hofmeijer bij de uitreiking van de cheques aan Joyce Brandt en Laura Jansen.
Foto: EFC'58 Ermelo

Tijdens de gezellig nieuwjaarsreceptie van EFC’58, zaterdag 5 januari, werden cheques uitgereikt aan twee goede doelen en aan het EFC jeugdfonds van de club. Ed Bok, bedenker en initiator van de ‘Goede Doelen Actie’, overhandigde de cheques van 5000 euro aan Joyce Brandt, ambassadeur bij Spieren voor Spieren en Laura Jansen, directeur van het Willem Holtrop Hospice.

EFC-voorzitter Jan Hofmeijer benoemde bij zijn korte terugblik op 2018 het overlijden van enkele leden en oud- leden en vermeldde daarbij hoe belangrijk in een aantal van deze trieste gebeurtenissen het Willem Holtrop Hospice is geweest. Daarmee benadrukte hij de lokale betrokkenheid van EFC’58.

Gelijk verdeeld
Dit is precies hetgeen Ed Bok voor ogen had met de ‘Goede Doelen Actie’, die in 2008 is gestart door de verkoop van reclameborden aan sponsors, waarvan de opbrengst gelijk verdeeld wordt over drie doelen. Het Holtrop Hospice heeft tot nu toe 40.000 euro ontvangen.

Ed Bok: “Het is mooi om te zien hoe medewerkers en alle vrijwilligers van het Hospice met liefde en betrokkenheid zorg verlenen. Spieren voor Spieren heeft inmiddels 15.000 euro mogen ontvangen. Ook deze stichting is een heel mooi doel om aan te doneren, want een spierziekte maakt heel pijnlijk duidelijk, dat sporten niet voor ieder kind zo vanzelfsprekend is.”

KiKa
Ook KiKa heeft een mooie donatie mogen ontvangen. Ed Bok bedankte de sponsors, die dit allemaal mogelijk maken en riep nieuwe sponsors op aan deze actie mee te doen. Voor meer informatie: efc58.nl/213/goede-doelen-actie, of mail naar [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen