Team No Mercy uit Ermelo strijdt om titel Nederlands Kampioen Team Poker

Foto: NTKP

Zaterdag 12 januari juli strijden 24 teams in hotel de Heerlickheijd te Ermelo om het Nederlands Team Kampioenschap Poker (NTKP) te winnen. Ook het team No Mercy uit Ermelo onder aanvoering van Michel Bakkenes.

Dit bericht de organisatie.

Pokerdroom
De beste teams zijn nog over en mogen het in een 12 uur durende finale tegen elkaar opnemen in hun jacht naar de titel. Teams maken tijdens de finale ook nog kans op een sponsorcontract om hun pokerdroom te kunnen verwezenlijken.

Uniek evenement
Organisator Mathijs Jonkers vertelt: “Het NTKP is een uniek evenement. Poker wordt in 99% van de gevallen individueel gespeeld, maar bij het NTKP kunnen vrienden samen een team vormen om zodoende het beste pokerteam van de gemeente te worden en het in de finale op te nemen tegen andere kampioenen. Het NTKP bevat daardoor ook een extra tactisch element waardoor spelers goed moeten samenwerken.

De teams die in de finale staan hebben bewezen hier erg goed in te zijn. Het is in Nederland niet toegestaan om voor geldprijzen te pokeren, het gaat bij ons toernooi dus echt om de eer en het zilverwerk. Teams maken wel kans om een sponsorcontract te krijgen. Op die manier belonen we teams die volgens ons over veel pokertalent beschikken. Zij mogen dan op onze kosten (inter)nationale toernooien spelen.”

Volg de finale
De finale vindt op zaterdag 12 juli plaats bij Hotel de Heerlickheijd van Ermelo in Ermelo. De openingsceremonie begint om 12.30 waarna het toernooi om 13.00 afgetrapt wordt. Toeschouwers zijn welkom en hebben gratis toegang tot het balkon waar vandaan de finale gevolgd kan worden.

Reacties

article
40954
Zaterdag 12 januari juli strijden 24 teams in hotel de Heerlickheijd te Ermelo om het
https://ermelo.nieuws.nl/sport/20190108/team-no-mercy-uit-ermelo-strijdt-om-titel-nederlands-kampioen-team-poker/
2019-01-08T14:40:00+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/109/2019/01/08143935/02EN-Poker.jpg
Sport