Schildersbedrijf Van Buuren Ermelo wint ‘eigen ‘zaalvoetbaltoernooi

Het team Van Buuren Schildersbedrijf uit Ermelo heeft zaterdag 5 januari in sporthal Triade de 26e editie gewonnen van het zaalvoetbaltoernooi. Het gelijknamige bedrijf van Arie van Buuren is tevens hoofdsponsor.

Penalty’s beter benutten
De eerste halve finale tussen Van Buuren en RKZVV Franciscus 1 eindigde in een 0-0 gelijkspel, waarna het Van Buuren-team de penalty’s beter benutte en doorging naar de eindstrijd. In de tweede halve finale was Automakelaar Midden Nederland met 2-1 te sterk voor het team Triade.

Zeer spannend
Franciscus 1 won in de kleine finale eveneens met 2-1 van Triade en wist daarmee beslag te leggen op de derde plaats. In een zeer spannende finale won Van Buuren met 1-0 van Automakelaar Midden Nederland, de winnaar in 2018.

Speciale prijzen
Topscorer van het toernooi werd Dennis Folkers van Automakelaar Midden Nederland. De beste keeper was good old Wouter van Iersel van RKZVV Franciscus 1. De meest ludieke actie kwam van Niels Giezen, keeper van de goddelijke giraffes, die na het veroveren van de bal in het eigen strafschopgebied een lange rush over het veld maakte en zelf wist te scoren.

In het zonnetje gezet
Alex van Rijn werd samen met zijn vrouw Anneke in het zonnetje gezet met een mooie bos bloemen en een dinerbon. Hij heeft na 25 jaar grote inzet en betrokkenheid aangegeven te willen stoppen met de organisatie van het toernooi. Wel blijft hij op de achtergrond meedenken en beschikbaar voor advies.

Alex van Rijn werd samen met zijn vrouw Anneke in het zonnetje gezet. (foto: Vera Heidekamp)