EFC’58 Ermelo wint tweede bekerduel

EFC’58 heeft zaterdag 8 september de tweede poulewedstrijd in het districtsbekertoernooi uit tegen vv Kampen met 1-2 gewonnen.

Thomas v.d. Hoorn opende na 10 minuten de score voor EFC. In de 81e minuut kwam Kampen langszij door een treffer van Safak Aybek. Vijf minuten later scoorde Ardwin Vreemann de winnende 1-2 voor de bezoekers.

Zaterdag speelt EFC de laatste poulewedstrijd thuis tegen Swift’64, dat de bekerwedstrijden tegen Kampen (5-0) en Batavia’90 (0-3) beiden won. EFC heeft nog een kleine kans om door te bekeren, maar moet dan wel met ruime cijfers winnen van de ploeg uit Swifterbant.

EFC’58 verloor in de eerste poulewedstrijd met 2-4 van derdeklasser Batavia’90. Joey Termaat opende de score voor de Ermelose vierdeklasser, maar de 1-0 werd nog voor rust in een 1-2 voorsprong voor de ploeg uit Lelystad. In de tweede helft werd het 2-2 voor de thuisploeg en opnieuw was Joey Termaat de doelpuntenmaker. De ploeg van de nieuwe trainer Hans Wiesenekker werd een penalty onthouden, toen er overtreding binnen het strafschopgebied werd gemaakt op Erik Liibaan. Hierna trok Batavia de wedstrijd met twee treffers naar zich toe; eindstand 2-4.