Bert Jan van Unen en Serge winnen Samen Sterker tennistoernooi

Foto: Eigen foto

Vrijdagavond 15 juni was het weer zover, het Samen Sterker tennistoernooi op de banen van tennisvereniging Irminloo in Ermelo.

Binnen 3 weken waren de inschrijvingen alweer gesloten, omdat het maximaal aantal deelnemers van 100 was bereikt! Vandaar dat het ook deze keer weer één grote gezellige ’tennisbende’ was. 

Door Rob de Poorter

Dresscode?
De sponsoren van Café de Veluwe en Café de Molenaer namen zelf ook deel aan het toernooi, zowel Marco van Dijk als Marnix Grift gekleed in het Wimbledon white! Er was overigens geen dresscode white Alles werd namelijk uit de kast gehaald;  van een doktersoutfit tot Feyenoord-shirt.

Heerlijk warm en koud
Ook aan de inwendige mens was gedacht met de gehele avond heerlijke warme en koude hapjes. De DJ was aanwezig met een saxofonist en de nodige vrijwilligers renden de benen onder het lijf vandaan en dan deden ze niet eens mee met het tennis.

Dé winnaars
De grote winnaars van de avond waren Bert Jan van Unen en Serge alias Hetty van Koot-Dorst.

Bedankt!
Iedereen weer bedankt voor de gezellige en sportieve avond en ik hoop jullie weer te zien in het najaar! Dan zal het toernooi weer op een zondagmiddag worden georganiseerd. Datum volgt!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen