Team Café De Vos Ermelo verovert zilver bij Van Wijnen Toernooi

Foto: Léone Bakker

Het was zaterdag 16 juni ideaal weer tijdens de 41e editie van het Van Wijnen toernooi, de traditionele afsluiting van het voetbalseizoen. Het elftal van café De Vos plaatste zich verrassend voor de finale tegen Qliniq.

Zwaar toernooi
Na een zwaar toernooi zat het jonge Ermelose team er in de finale enigszins doorheen en moest met de winst laten aan het team uit Putten, dat dankzij doelpuntenmakers van Bart Pansier (2x) en Richard Gooijer de wedstrijd met 3-0 won.

Trots
Toch kon ‘De Vos’-coach Henk Lubbersen trots zijn op het team met in de gelederen zijn beide zoons, de 19-jarige Danny en Jimmy, die met zijn 17 jaar één van de jongste speler van het toernooi was. Op de derde plaats eindigde Vliek, vierde werd café Binnen.

Succesformule
Henk Bakker van de Van Wijnen Voetbalcommissie was tevreden over het verloop. “Na het 40-jarig jubileum, dat we vorig jaar uitgebreid hebben gevierd en het afscheid van Erik van Santen zijn we gewoon doorgegaan met de succesformule van dit toernooi.

Een dergelijk mooi evenement staat of valt bij de medewerking van de vele vrijwilligers, of het nu gaat om de wedstrijdleiding, de scheidsrechters, het barpersoneel van DVS’33 of de EHBO, iedereen is even enthousiast en is steeds weer van de partij. Wij zorgen voor een natje en een droogje, een maaltijd en na afloop een leuk cadeau. Alle deelnemers van het toernooi kregen een mooie sporttas.”

43e editie
Meestal wordt het Van Wijnen Voetbaltoernooi gehouden op de eerste zaterdag van juni, maar door mogelijke deelname van sommige clubs aan de nacompetitie was dit keer voor de tweede juni-zaterdag gekozen. Het 43e toernooi wordt gehouden in 2019 op de eerste of tweede zaterdag van juni.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen