Korfbalteam EFC’58 Ermelo zoekt nieuwe spelers

Foto: Eigen foto

Het korfbalteam van EFC’58, voorheen KC Ermelo, is op zoek naar enkele nieuwe spelers. Met ingang van het volgende seizoen, dat in augustus begint, stoppen twee dames en een heer met actief korfballen.

Het team speelt op het hoogste niveau van breedtekorfbal. Er wordt getraind op woensdagavond, de wedstrijden zijn op zaterdag.

Eind augustus begint het veldseizoen en traint men op sportpark ‘De Zanderij’. Rond de herfstvakantie verhuizen de trainingen en wedstrijden naar sporthal Calluna en in maart kan men het veld weer op tot het eind van het seizoen, begin juni. Wie zich herkend in de volgende CV kan zich opgeven als speler:

CV
Je bent sportief aangelegd, Je vindt korfballen leuk, ervaring is niet vereist. Je houdt van gezelligheid. Je bent fit genoeg. Je kunt woensdagavond trainen. Je houdt van uit eten gaan. Je kunt zaterdag wedstrijden spelen. Je bent fanatiek en hebt een hekel aan verliezen. Je weet dat je bij korfbal alleen je handen mag gebruiken. Je bent zelf nooit door de mand gevallen. Je bent een echte teamspeler. Je weet dat een team bestaat uit 4 dames en 4 heren. Je weet dat je niet met de bal mag lopen.

Men kan reageren via: https://www.efc58.nl/1/690/herken-jij-jezelf-in-deze-cv-dan-hebben-we-er-een-speler-bij/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen