Pauwervoll Ermelo wint nipt van hekkensluiter Volta

Het eerste damesteam van Pauwervoll heeft in Lelystad met 1-3 gewonnen van Volta dames 1, dat op de laatste plaats staat. De Ermelose ploeg bezet nu de vijfde plaats op de ranglijst.

In de eerste set begon Volta krachtig, waardoor Pauwervoll al snel tegen een achterstand aankeek. Naar mate de set vorderde, gingen de Ermelose volleybalsters beter spelen. Zij haalden de thuisploeg vlak voor de eindstreep in en wonnen de set met 25-22.

De tweede set was een herhaling van de eerste. Weer gingen de Lelystedelingen voortvarend van start. Maar ook nu bleef Pauwervoll rustig en won met 25-23.

Ook in de derde set kwamen de bezoekers op achterstand. Deze keer kwam de opleving echter te laat en ging de set met 25-23 naar de ploeg uit Lelystad.

In de vierde set kon Pauwervoll beter bijblijven en zelfs een voorsprong opbouwen. Dit keer kwam Volta terug, wat resulteerde in een spannende eindstrijd. Pauwervoll trok aan het langste eind en won de set met 26-24.