Biljartclub Enter Nous onder de pannen in kelder onder Het Wapen van Ermelo

Foto: google

Na de noodkreet van enkele weken geleden in verschillende regionale weekbladen, op diverse websites en een gesprek met burgemeester André Baars heeft de biljartvereniging Entre Nous een nieuw onderkomen gevonden in de kelder onder Grand Café Restaurant Het Wapen van Ermelo.

De biljarters moesten in verband met een verbouwing de speelkelder van De Heerlickheijd van Ermelo verlaten. Opslag van de tafels en overige attributen was al geregeld en in de wandelgangen werd al gesproken over opheffing van de vereniging.

Door het vinden van dit nieuwe onderkomen is Entre Nous weer springlevend. Momenteel is de vereniging bezig met de inrichting van de nieuwe ruimte en …… er wordt al weer gebiljart. Entre Nous hoopt eindelijk eens heel lang op de huidige locatie te kunnen blijven spelen.

Binnenkort volgt de officiële opening. Mocht u de schitterende biljartsport ook (weer) willen beoefenen kunt u contact opnemen met de secretaris van de vereniging, de heer George Schipper: e-mail [email protected] of telefonisch: 06 156 618 19.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen