Horeca Coaches aan de slag bij FC Horst Ermelo

Foto: Arie Paauwe

FC Horst staat bekend om en is trots op haar kantine, de gezelligheid en haar vrijwilligers. In de afgelopen jaren is de vereniging in ledenaantal ongeveer verdubbeld en met de uitbreiding van Drielanden komen daar waarschijnlijk nog veel meer leden bij.

Daarom heeft de Kantine Commissie besloten om in te zetten op een nog betere dienstverlening naar de voetballers en gasten en heeft zij de Ermelose start-up Horeca Coaches gevraagd om te helpen bij een professionaliseringsslag.

De bedoeling daarvan is, dat het net zo gezellig blijft in de kantine en dat de dienstverlening naar de leden van FC Horst nog beter wordt. Zaterdag 17 maart heeft Betty Brouwer, mede eigenaresse van Horeca Coaches, achter de bar en in de keuken meegedraaid en een analyse gemaakt van de processen, middelen en werkwijze.

Daarbij was Betty zeer onder de indruk van de capaciteiten en professionaliteit van de vrijwilligers. Horeca Coaches zal de uitkomsten niet alleen verwerken in een verbeterplan, maar ook bijdragen aan de invoering hiervan.

Horeca Coaches voert dit werk geheel belangeloos uit en is blij op deze manier een sociaal maatschappelijke organisatie als FC Horst te kunnen ondersteunen. De Ermelose voetbalvereniging op haar beurt hecht er veel waarde aan om op deze manier samen te kunnen werken met het bedrijfsleven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen