FC Horst Ermelo na verlies uit bekertoernooi

FC Horst heeft zaterdag 16 september de bekerwedstrijd tegen Hooglanderveen met 5-1 verloren en gaat niet door in het districtsbekertoernooi.

De Ermelose tweedeklasser begon goed aan het duel en kwam in de 8e minuut met 0-1 voor door een doelpunt van Ramazan Leebeek. Keerpunt in de wedstrijd was de 1-1 gelijkmaker van Hooglanderveen in de 20e minuut. De zondag tweedeklasser ging de rust in met een 2-1 voorsprong.

Heer en meester
In de tweede helft was de thuisploeg heer en meester en liep uit naar een 5-1 eindstand. Hooglanderveen en TOV, dat met 3-2 won van Hierden, hebben zich geplaatst voor de knock-out fase van het districtsbekertoernooi.

Zaterdag
FC Horst speelt komende zaterdag de eerste competitiewedstrijd thuis tegen VSCO’61. Het duel op sportpark ‘De Adelaar’ begint om 14.30 uur.

DVS2
DVS 2 heeft in Garderen de laatste poulewedstrijd in het districtsbekertoernooi tegen vierdeklasser Veluwse Boys met 1-2 gewonnen. De Ermelose ‘reserves’ zijn uitgeschakeld in het bekertoernooi. SKV plaatste zich als enige ploeg voor de knock-out fase. De ploeg uit Wageningen speelde met 1-1 gelijk tegen Rood Wit’58.