DVS-trimclub Keep Fit Ermelo zoekt versterking

Bert Poel en Gert Mulder.
Bert Poel en Gert Mulder.
Foto: Eigen foto

Keep Fit kan wel wat nieuwe en jongere leden gebruiken, omdat diverse oudere leden afvallen. “De mannentrimclub van DVS’33 Ermelo heeft na bijna 50 jaar zijn bestaansrecht wel bewezen en moet zeker blijven bestaan,’’ aldus bestuurslid Jaap Sterenberg, die in 1968 mede-oprichter was.

Ludieke ledenwerving
In het kader van ledenwerving hebben onlangs twee leden van Keep Fit deelgenomen aan de Ermelo Halve Marathon. Dat waren de 50-jarige Gert Mulder en de 62-jarige Bert Poel. De laatste was met de 71-jarige Wim van Eikenhorst ook van de partij bij de Veldwijkloop.

Deskundige trainers
De leden van Keep Fit vertrekken ieder zaterdagmorgen om 8.30 uur vanuit kleedkamer 27 bij DVS en keren om 9.30 uur weer terug bij het clubhuis. De trimclub beschikt over vier deskundige trainers, die er voor zorgen dat iedere training weer anders is en de trimleden in conditie blijven.

Enige verjonging
Met 7 leden tussen de 50 en 60 jaar, 7 leden tussen de 60 en 70 jaar, 9 leden tussen de 70 en 80 jaar en 1 lid van 80 jaar is Keep Fit wel aan enige verjonging toe. Daarom is men op zoek naar mannen tussen de 40 en 60 jaar, die zich willen aansluiten bij de club. Jongere vaders zijn ‘s zaterdag vaak druk met sportende kinderen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen