Dindoa Ermelo nog lang niet met ‘zomerreces’

Foto: Wytske Brouwer

Het Jacob Cats Schoolkorfbaltoernooi is alweer achter de rug. Echter, aan het einde van dit korfbalseizoen is er nog veel te doen bij Dindoa. De kinderen die na het schooltoernooi nog niet genoeg van korfbal hebben, kunnen in de komende weken meedoen met de gratis inlooptrainingen.

Nog niet genoeg van korfbal?
Alle kinderen van de groepen 3 tot en met 8 van de basisschool worden uitgenodigd om op dinsdag 6 juni om 17.00-18.00 uur en op maandag 12 juni om 17.00-18.00 uur te komen korfballen. Na de drie trainingen ontvangen de deelnemers een leuke verrassing. Ook vriendjes en vriendinnetjes zijn van harte welkom. Aanmelden kan via [email protected].

Gelders kampioenschap
Op zaterdag 10 juni staat het Gelders korfbalkampioenschap op het programma, dat dit jaar in Ermelo zal plaatsvinden. De winnaars van groep 6 en groep 8 van het Ermelose schoolkorfbaltoernooi gaan door naar het Gelders kampioenschap, dat plaatsvindt op zaterdag 10 juni op de velden van Dindoa. Dit jaar won zowel groep 6 en groep 8 van de Bernhardschool. Zij gaan dus strijden voor de provinciale beker.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen