Zesde Molen-Motor-Rit brengt maar liefst € 4.350,- voor Molen de Koe

16 sep , 17:24 Nieuws
38em opbrengtmmr
Afgelopen zaterdag is voor de 6e keer de Molen-Motor-Rit verreden. Een prachtige, ongeveer 330 km lange tocht die voerde langs molen Massier in Nieuwleusen, molen Makkum in Beilen en Korenmolen de Zwaluw in Hasselt. Een recordaantal deelnemers meldde zich al in alle vroegte bij molen De Koe om de laatste instructies op te halen, een praatje te maken met oude bekenden en voor de koffie met krentenbol. Het zomerse weer heeft zonder meer meegeholpen om er een fantastische dag van te maken, maar ook de verzorging onderweg.
Dit bericht de voorbereidingscommissie Molen-Motor-Rit. 
Pannenkoeken
Na terugkomst in Ermelo werden de deelnemers opgewacht met frisdrank en de inmiddels traditionele versgebakken pannenkoeken, al dan niet met spek. Iedereen was het roerend met elkaar eens: het was een schitterende dag!
Donatie
De opbrengst van deze dag, maar liefst € 4.350,-, is in zijn geheel gedoneerd aan molenstichting De Koe. Het geld wordt gebruikt voor het onderhoud van de molen. De cheque is uitgereikt aan Anneke Knoppert, voorzitter van de molenstichting door Bert van Willigen en Ditta Kamphorst, namens de organisatie van de Molen-Motor-Rit.