Kom in beweging met de Nationale Sportweek van vrijdag 20 tot en met zondag 29 september 2024

17 sep , 12:12 Sport
38en sportweek
De Nationale Sportweek van vrijdag 20 tot en met zondag 29 september 2024 staat volledig in het teken van sport en beweging. Doel is om zoveel mogelijk inwoners op een plezierige manier in beweging te krijgen. Interactie Sportbedrijf Ermelo biedt een uitgebreid programma met toegankelijke activiteiten waaraan iedereen gratis kan deelnemen. Voor sommige activiteiten is aanmelden wel verplicht.
Van Bram Burggraaff.
Blacklightvolleybaltoernooi
Op zaterdag 21 september wordt Sportcentrum Triade omgetoverd tot een spectaculair volleybalveld met neonverlichting. Jongeren van 12 tot 18 jaar kunnen deelnemen aan een uniek blacklight-volleybaltoernooi. Iedereen kan meedoen, ervaren volleyballer of niet.
Officiële opening
Maandag 23 september wordt de Nationale Sportweek officieel geopend door wethouder Sarath Hamstra op basisschool De Klokbeker. Om 10:00 uur doen de kinderen mee aan de 10@10 Challenge: In tien minuten proberen zij tien verschillende sporten uit. De 10@10 Challenge is een energieke start van hun dag. Het is algemeen bekend dat fitte kinderen beter presteren.
Meer informatie
Meer informatie en aanmelden voor activiteiten: www.interactie-ermelo.nl/beleef-de-nationale-sportweek-in-ermelo. Kom in beweging en beleef de Nationale Sportweek in Ermelo!
banner bouwsports 120x180