Jacq’s Column: ‘Nu even zoals ’t echt ging’

Foto:

Hey allerleukste jij! Als je een trouwe Ermelo Nieuws lezer bent, zag je mij al een paar keer voorbij komen. Jacq is de naam, of Jacquelien van de Hoef, voor als je mij nog niet goed kent. Sinds kort kun je wekelijks een column van mij lezen. Hier komt er weer één!

Ameland wat ben je mooi! Heerlijk weer, perfect verblijf. Zo’n mooi strand. Had ik al gezegd dat die mensen daar zo aardig zijn? Lekker eten. Kinderen hebben zich zo fantastisch vermaakt! #genoten #vakantie #fantastisch

Hoe ’t echt ging
Zo, dat heb ik net op mijn Facebook en Insta gezet. Met een perfecte foto natuurlijk! Nu even zoals ’t echt ging. Zondag moest ik alles nog inpakken, iets met uitstelgedrag, ik dacht; ga nog lekker ff paardrijden voor ik ga. Nou, dat was alles behalve ontspannen. De kinderen pakten hun eigen spul in, helft vergeten natuurlijk, en dochter van 5 had voor 10 jaar genoeg meegenomen. Pubers denken dat ze aan 2 boxershorts zat hebben voor een week, meisjes van 5 denken 30 onderbroekjes mee te moeten nemen. Waar is het inschattingsvermogen van de jeugd gebleven?!

Dikke stress
Maar goed, maandagochtend dikke stress, pubers niet in beweging te krijgen, kleuter niet in rust te krijgen en moeders die een kansloze planning had met 6 kwartier in een uur, om vervolgens keurig in de file de boot op te komen! Holwerd beetje druk en het huisje was verdorie nog kleiner dan mijn blokhut. Geeft niets, want we waren maar met zijn vijven plus 3 tassen én 10 van de kleuter.

Van kak naar gemak
Langzaam kwamen we in de chill stand en werd elke keer een eind fietsen plotseling lekker ontspannen. Ineens was het ook niet erg meer om horloge of mobiel kwijt te zijn. En elke dag zon, zee en strand hielp enorm. We begonnen dus met wat zelf gecreëerd kak, en gingen naar gemak!

Ontzettend gaaf boek
Dat is grappig, daar heb ik dus een super tof boek met als titel van Kak naar Gemak met Jacq over geschreven! Wat is het een ontzettend gaaf boek geworden! Het is eigenlijk een soort handleiding voor een fijn en gelukkig leven. Hoe ga je bijvoorbeeld om met blokkades en loslaten, hoe versterk je je zelfvertrouwen en heb je een statische of grow mindset? Welke overtuigingen over jezelf en je leven heb je? Wat helpt en wat kost je energie of levert je spanning op? Welke patronen heb je? Misschien wel uit je systeem. Ik leer je in dit boek gedachten kiezen. Dat kan hè! Gemiddeld heb je 60.000 gedachten per etmaal en die zijn gewoon te sturen. Met dit boek krijg je dé gouden methode om alle situaties gemakkelijker te maken! De theorie is heel duidelijk uitgelegd, met heel veel praktijk voorbeelden, mooie oefeningen, hele betekenisvolle illustraties en quotes!

Gaaf toch?!
Tip: ff lezen! En vooral doen wat je leert!

Gran Vida!
Jacq
Myimperium
www.myimperium.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen