Marit van der Kaanden wint de Gouden Pauwenaward 2021

Sarojini Ramasray (links) en Marit van der Kaanden.
Foto: Ermelose Jongerenraad

Marit van der Kaanden heeft de Gouden Pauwenaward 2021 gewonnen. De uitreiking zou 22 december plaatsvinden in Café de Molenaar, maar kreeg een andere wending door de nieuwe Corona maatregelen. Voorzitter van de Ermelose Jongerenraad Sarojini Ramasray “Erg jammer, maar wij roeien met de riemen die wij hebben.”

Dit bericht de Ermelose Jongerenraad.

Scouting Alexandergroep
Marlies Prüst nomineerde namens Scouting Alexandergroep Marit van der Kaaden. Marit die rond haar 12e lid werd, is sinds september 2020 welpenleiding. Dat betekent dat ze met het team elke zaterdagochtend leiding geeft aan 34 jongens en meisjes van 7 tot 11 jaar oud, programma’s bedenkt en uitwerkt.

‘Ze ziet de kinderen’
Marlies onderbouwde de nominatie: “Sinds dit seizoen verzorgt ze ook de oudercommunicatie, wat de teamleider enorm ontlast. Marit is bovendien een leider van nature, ze ziet de kinderen en kan zich heel goed inleven. Ze kiest geen partij, maar laat kinderen onder haar leiding zelf de oplossing vinden. Bij haar eigen speltak is ze samen met een ander stamlid de voorzitter. Naast haar vrijwilligerswerk bij onze vereniging is ze al van jongs af aan door oma Anneveld en haar moeder betrokken bij de collectes van het KWF en de Boeldag.”

Unaniem
De juryleden waren het er unaniem over eens dat Marit moest winnen. Op 27 december 2021 is de Gouden Pauwenaward thuis uitgereikt.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen