Hoe isoleer ik mijn vloer, gevel en dak? Volg de gratis webinars op 27 januari, 10 en 17 februari

Foto: Veluwe Duurzaam

Kan ik beter de vloer of juist de bodem isoleren? Hoe moet ik mijn gevel isoleren als ik geen spouw heb? En is er ook subsidie voor het isoleren van mijn dak? Dit soort vragen komen aan de orde tijdens de gratis webinars van duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam: ‘Hoe isoleer ik mijn vloer?’ (27 januari), ‘Hoe isoleer ik mijn gevel?’ (10 februari) en ‘Hoe isoleer ik mijn dak?’ (17 februari). De webinars zijn van 19.30-20.30 uur.

Dit bericht Veluwe Duurzaam, het onafhankelijke duurzaamheidsloket van de gemeenten Elburg, Ermelo, Hattem, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek en Putten. Inwoners, bedrijven en organisaties kunnen hier terecht voor informatie en advies op het gebied van energiebesparing en het verduurzamen van hun woning, gebouw of tuin.

Besparen op gasrekening
Een niet of matig geïsoleerde vloer, gevel of dak zorgt voor warmteverlies in een woning. Wie wil besparen op zijn gasrekening en er binnen warmer bij wil zitten, doet er daarom goed aan zijn woning te isoleren.

Uitleg
Tijdens deze webinarserie ‘Hoe isoleer ik …?’ geeft een energieadviseur van Veluwe Duurzaam meer uitleg over het thema ‘isolatie’. Vragen die aan de orde komen zijn bijvoorbeeld: Hoeveel isolatie is zinvol? Wat zijn de voor- en nadelen van bepaalde materialen en waar moet je verder op letten bij het aanvragen van offertes? En welke relevante subsidies en leningen zijn er? Tijdens de webinars is er ruimte om vragen te stellen.

Een webinar is een mooie en laagdrempelige manier om kennis op te doen. Voorkennis is bij deze webinarserie niet nodig. De uitzendingen kunnen los van elkaar bekeken worden.

Aanmelden
Wie interesse in de webinar heeft, kan zich opgeven via: www.veluweduurzaam.nl/webinar. Vragen over het onderwerp kunnen tijdens de webinars worden gesteld of al worden doorgegeven via het aanmeldformulier. De webinar ‘Hoe isoleer ik mijn ramen en deuren?’ van afgelopen november is ook via bovenstaande link terug te kijken.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen