Vrijwilligers nemen bewoners Dillenburg Ermelo dagje mee uit naar de Kerstshow

Met medewerker Tineke aan het roer en vrijwilligers Gaby, Aalt, Ton en Ellie togen bewoners van woonzorgcentrum de Dillenburg maandagochtend 9 december in twee autobusjes naar Leusden, om bij Eurofleur de kerstshow te bezoeken.

Met fotoreeks.

Zó gezellig
Dit vertelt een opgetogen Ellie de Kruijf. Want het was een groot succes. “Het was met zijn allen zó gezellig. Bij aankomst hebben we eerst heerlijk koffie gedronken met wat lekkers erbij.” Vervolgens struinde het gezelschap nieuwsgierig rond om te zien wat de kerstshow voor ze in petto had; en dat was nogal wat.

Tot de nok van het dak
Ellie: “Er was bijvoorbeeld een hele mooie kerststal, die erg tot de verbeelding sprak van de bewoners. Ook een kerstboom vol met lampjes en zo groot dat deze tot de nok van het dak reikte, was schitterend om te zien. Daarnaast was de afdeling kerstballen en andere -accessoires bijzonder mooi.”

Schilderachtig tafereeltje
Op een grote tafel is een mini dorpje gebouwd. “Zo’n prachtig schilderachtig tafereeltje stelt dit voor, compleet met een treintje die door de bergen rijdt.” Natuurlijk kocht vrijwel iedereen iets van de vele kerst-snuisterijen.

Volgend jaar weer
“Daarna stond de lunch klaar met broodjes ham en een lekker kop erwtensoep of tomatensoep, koffie of thee, aan alles werd gedacht. Op de terugweg hebben we nog aan ‘sightseeing’ over de mooie Veluwe gedaan. Wat hebben we genoten van de mooie natuur. Kortom, het was een heerlijke dag uit. Volgend jaar gaan we weer.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen