Grote eindejaarsverkoop van Boeldag boeken in Ermelo

Foto: Grietje-Akke de Haas

Vanwege de grote voorraad boeken houdt de Boeldag Ermelo een grote eindejaarsverkoop vanaf vrijdag 20 december tot en met dinsdag 31 december 2019, met uitzondering van de kerst- en zondagen. Dat doet de Boeldag in samenwerking met de projectgroep Armenië, een groep van jongeren en begeleiders van de Hervormde Oude Kerk in Ermelo. 

Voor de gelegenheid wordt voor de grote boekenverkoop het leegstaande pand aan de Horsterweg 1 in Ermelo (de hoek Horsterweg/ Stationsstraat) deze periode gehuurd.

Opbrengst voor het goede doel
De Boeldag Ermelo levert de boeken en de schragen voor de eindejaarsverkoop. Jongeren en begeleiders van de projectgroep op hun beurt gaan de winkel bemannen. De opbrengst van de verkoop van de boeken zijn voor het goede doel. Dat zijn de Voedselbank Ermelo en de projectgroep Armenië.

Hulpverleningsorganisatie Mission Possible
De projectgroep is namelijk via de hulpverleningsorganisatie Mission Possible met werkvakanties actief geweest in verschillende landen, waaronder Armenië en Bulgarije. Klik HIER voor eerdere berichtgeving. Voorsorterend op een eventuele werkvakantie in de nabije toekomst, wil de projectgroep Mission Possible blijven steunen. Vandaar hun vrijwillige inzet voor de eindejaarsverkoop van de Boeldag boeken.

‘We gaan ervoor’
“We gaan ervoor”, licht Arie van Buuren toe, één van de begeleiders van projectgroep Armenië, “want we dragen deze organisatie een warm hart toe. Daarom blijven we ons voor Mission Possible inzetten.”

Zeer divers assortiment
Het grote assortiment aan boeken zal zeer divers zijn. Dat varieert van theologische boeken, romans tot boeken voor kinderen en hobbyisten, natuur- en geschiedenisboeken tot thrillers. Bovendien wordt de voorraad regelmatig aangevuld met nieuwe boeken.

Openingstijden
De eindejaarsverkoop van de boeken gaat vrijdag 20 december om 18.00 uur van start tot 21.00 uur. Vervolgens tot en met 31 december elke dag van 10.00 – 16.00 uur, met uitzondering van de kerst- en zondagen, en elke vrijdag van 10.00 tot 21.00 uur

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen