LES B.V. Ermelo wordt overgenomen door de Zorg & Welzijn Groep

Foto: Eigen foto

De Zorg & Welzijn Groep B.V. heeft arbeidskrachtenbemiddelaar LES B.V. (LES) aan de Oude Telgterweg 127-1 overgenomen. Oud-eigenaren Lesley Vogelenzang en Diana Diebels richtten het bedrijf circa twintig jaar geleden op, maar nemen met de overname afscheid van de organisatie.

Dit bericht Marktlink Fusies & Overnames B.V. op dinsdag 10 december. Marktlink Fusies & Overnames begeleidde namelijk de directie van LES bij het verkoopproces.

Tijd voor een volgende fase
Vogelenzang licht de stap toe: “Na 20 jaar bouwen aan deze succesvolle onderneming is het voor mij en Diane tijd voor een volgende fase in ons leven. We hebben altijd een zeer hechte band gehad met de onderneming, onze collega’s én onze opdrachtgevers. We besloten na een reis de onderneming te verkopen en het rustiger aan te gaan doen. We zijn erg tevreden met het resultaat en kunnen ons nu richten op wat de toekomst ons biedt.”

Verder bouwen aan organisatie
De overname geeft invulling aan de plannen van Zorg & Welzijn Groep B.V. voor het verder bouwen van een solide, innovatieve organisatie op het gebied van arbeidsbemiddeling in de zorg- en welzijnssector.
LES (2001) bemiddelt (ad-hoc) arbeidskrachten binnen de zorgsector. Zij zijn gespecialiseerd in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ), verstandelijke gehandicaptenzorg (VGZ), ouderenzorg, jeugdzorg, thuiszorg en woonzorg. Door LES over te nemen zet Zorg & Welzijn de concrete stap richting de bemiddelingssector, waar het zich momenteel concentreert op het bemiddelen van zelfstandige zorg- en welzijnsprofessionals.

Nieuwe directie
Om de overname te stroomlijnen is een nieuwe directie aangesteld. Paul dos Reis is aangesteld als managing director, terwijl Erwin Berkhof aan de slag gaat als Director of Finance and Administration. Sebastiaan d’Anjou maakt onderdeel uit van de nieuwe directie als Manager Business Development.

DNA is uniek
Managing director Paul dos Reis: “Ik kende LES als partij met een goede reputatie in deze markt. Hun DNA is uniek, om dat eigen te kunnen maken en vanuit hier de doorontwikkeling te kunnen realiseren is een goede kans voor ons. Ik kijk ernaar uit om, samen met de medewerkers, onze opdrachtgevers nog beter te kunnen bedienen.”

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen