Wie komt ook aanschuiven bij Tafels van Hoop in Ermelo?

Foto: Eigen foto

De themagroep vluchtelingen van de diaconie van de Hervormde en Gereformeerde kerken van Ermelo, organiseren ‘Tafels van Hoop’. Het gaat om een landelijk initiatief van Kerk in Actie.

De themagroep vindt: “Veel vluchtelingen voelen zich eenzaam. Samen moeten wij laten weten dat ze welkom zijn en hen helpen om zich hier thuis te voelen. Onderzoeken laten zien dat vriendschappen heel belangrijk zijn voor een succesvolle integratie, het leren van de Nederlandse taal en het vinden van werk. Daarom organiseren wij ‘Tafels van Hoop’. Met vluchtelingen, maar ook met statushouders samen aan tafel en genieten van een goede maaltijd.

Geen kosten
Deze maaltijd zal gehouden worden op woensdag 19 december om 18.00 uur in de Hoeve, naast de Oude Hervormde Kerk aan de Kerkbrink, inloop vanaf 17.30 uur. Mocht u iemand kennen die hiervoor in aanmerking zou kunnen komen, nodig deze dan uit en kom zelf ook mee naar deze gezellige avond. Wilt u zich aanmelden of meer inlichtingen en/of weet u iemand die u hiermee blij kan maken, stuur dan een e-mail naar: [email protected] En natuurlijk betekent deze uitnodiging ook dat er voor u geen kosten aan verbonden zijn.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen