’s Heeren Loo Ermelo bedankt haar vrijwilligers

Foto: Communicatie 's Heeren Loo

Vrijdag 7 december was de landelijke Dag van de Vrijwilliger. Op deze dag organiseerde ‘s Heeren Loo Ermelo een leuke en gezellige bijeenkomst voor al haar vrijwilligers om hen te bedanken voor hun geweldige inzet. Elke dag zetten zij zich in om cliënten een goed leven te geven en zorgmedewerkers te ondersteunen, zo fantastisch!

Dit bericht communicatie ’s Heeren Loo Ermelo.

‘Stukje mooier’
In Ermelo zetten 626 vrijwilligers zich in om een belangrijke bijdrage aan de dagelijkse ondersteuning en het leven van cliënten te leveren. Regiodirecteur Rianne van Eijk: “Elke cliënt verdient alle aandacht. In Ermelo zijn we bijzonder dankbaar dat er zoveel maatjes en vrienden zijn voor de bewoners, zij maken hun leven oprecht een stukje mooier!”

Dichtbundel
Alle vrijwilligers ontvingen de dichtbundel ‘De S van Samen’ cadeau. Met dit boek, met verhalen over bijzonder momenten tussen een vrijwilliger en een cliënt, willen we onze vrijwilligers bedanken voor hun enorme inzet. Bij de gedichten zijn prachtige schilderijen gemaakt. Heel bijzonder is dat de schilderijen als reizende expositie door het land zullen gaan. Elke regio van ’s Heeren Loo zal de expositie een maand in huis hebben. Daar kan iedereen zelf de gedichten lezen (en beluisteren!) en de schilderijen bewonderen. Nieuwsgierig naar de verhalen over vriendschap? In september 2019 is de expositie in Ermelo.

Ook vrijwilliger worden?
Ook vrijwilliger worden bij ‘s Heeren Loo? Kijk dan eens op: https://www.sheerenloo.nl/bij-ons-werken/vrijwilligers Of neem contact op met vrijwilligerscoördinator Marieke Posthouwer via [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen