De Dorpskookplaats Ermelo opent deuren onder overweldigende belangstelling

Foto: Eigen foto

Zaterdag 1 september heeft De Dorpskookplaats aan de Stationsstraat 91A, het pand boven kledingwinkel Shoeby op nummer 91, de deuren officieel geopend.

Het gaat om een 2e unieke dagbestedingslocatie die initiatiefnemer Danielle Terpstra in minder dan 2,5 jaar opende. De opkomst en belangstelling was groot en velen hebben een kijkje genomen in deze mooie locatie waar dinsdag wordt gestart koken en bakken.

De aandacht voor de feestelijke opening was overweldigend, aldus Danielle Terpstra. “Ik ben zo trots dat we dit mogen doen en zo trots op mijn team. We gaan op deze locatie koken en bakken samen met de deelnemers. Alles samen voorbereiden en tussen de middag warm eten en in de middag lekker bakken.”

De opening werd gedaan door de voorzitter van de stichting, Gerard van Wijk. “De kracht van Danielle Terpstra is dat zij een huiselijke veilige sfeer kan creëren en dat als je binnen komt het voelt alsof je thuis komt.”
Voorlopig is De Dorpskookplaats op de dinsdag en woensdag de hele dag geopend, om uiteindelijk naar 5 dagen per week te gaan.

  • Klik HIER voor eerdere berichtgeving
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen