Groevenbeek Klassiek Ermelo jubelt opnieuw voor duizenden bezoekers

Het publiek krijgt maar niet genoeg van Groevenbeek Klassiek, vanavond vrijdag 31 augustus, het concert dat voor de vijfde keer op een rij door de bossen galmde, over de hei en de Putterweg en links en rechts tot ver in Ermelo en Putten was te horen.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas.

‘Wat gaaf’
Een rondgang leerde dat naast de ‘diehards’ ook veel nieuw publiek genoot van het lichtvoetige openluchtconcert in de tuin van landgoed Groevenbeek. “Wat gaaf zo buiten met je eigen stoeltje, hapje en drankje en dat je je kinderen mee kunt nemen die het ook nog leuk vinden”, genoot een stel volop.

Feeërieke sfeer
Voor aanvang ontketende het concert een ware volksverhuizing. Een jonge moeder was zo slim haar stoeltjes en etenswaar in een pas aangeschafte Babboe bakfiets te vervoeren. Bepakt en bezakt met klapstoeltjes, knuffels, dekens, kleedjes, brie met toastjes tot koffie, thee en wijn, was het gros al vroeg op pad gegaan voor het gratis toegankelijke concert om een mooi plekje te bemachtigen. Want hoe dichter bij het toneel hoe groter de impact van de feeërieke sfeer en de schitterende muziek.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen