Het Langste Ontbijt van Ermelo vervult wensen met Kerstballen actie

Foto: LOvE

In navolging van het succes in 2016 zal op zaterdag 26 mei 2018 wederom het Langste Ontbijt van Ermelo (LOvE) plaatsvinden. Net als in de voorgaande editie, verbindt de organisatie van LOvE zich ook in 2018 aan een goed doel.

Uit de vele inzendingen die de organisatie van LOvE heeft ontvangen, hebben zij voor 2018 gekozen voor de Stichting Leuk Gelukt. Deze Stichting zet zich in voor Ermelose tieners uit minder bedeelde gezinnen.

Thema verbinden
De organisatie van LOvE herkent in de Stichting Leuk Gelukt het thema verbinden, meedoen en samen doen. Het Langste Ontbijt van Ermelo wordt georganiseerd voor en door inwoners van Ermelo om elkaar te ontmoeten en zo meer verbinding te krijgen. Leuk Gelukt zet zich op vele wijzen in voor Ermelose tieners tussen de 13 en 16 jaar uit minder bedeelde gezinnen zodat deze tieners doen wat andere tieners ook doen.

Kerstballen actie
Om alvast een start te maken met het genereren van geld voor Leuk Gelukt slaan de organisaties nu al de handen ineen. Op zaterdag 16 december tijdens de Veluwse Kerstmarkt en op zaterdag 23 december staan de vrijwilligers van de beide organisatie in het centrum van Ermelo (terras van de Volksmond) met de LOvE Kerstballen actie.

Doorzichtig
Voor slechts € 5,00 kun je een doorzichtige Kerstbal kopen waar je een wens in kunt stoppen. Je wens moet betrekking hebben op een inwoner van Ermelo. Deze Kerstbal wordt opgehangen in de Kerstboom op het Pauwenplein. Van elke verkochte Kerstbal gaat € 2,50 naar de Stichting LOvE.

  • Zaterdag 23 december worden om half acht ‘s avonds 3 Kerstwensen getrokken door mevrouw A. Verweij van VBV advocaten uit Ermelo.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen