Heeren Loo Onderwijs officieel van start

Foto: 's Heeren Loo

Sinds dit schooljaar werken de Lasenberg uit Soest, de Voorthuysenschool uit Leusden en het Rietschans College en Emaus College uit Ermelo samen onder de naam ’s Heeren Loo Onderwijs.

Dit bericht ’s Heeren Loo.

Docenten en medewerkers van de scholen voor Voortgezet Speciaal Onderwijs waren op woensdag 6 december aanwezig tijdens de eerste gezamenlijke studiedag in De Dialoog in Ermelo. Een studiedag die in het teken stond van de officiële start van ’s Heeren Loo Onderwijs.

Waar bijzonder gewoon is
‘s Heeren Loo Onderwijs biedt onderwijs aan leerlingen die vanwege hun gedrag of andere problematiek niet goed tot leren en talentontwikkeling komen in het reguliere onderwijs. Met programma’s voor leren en voor gedrag, met als doel de onderwijsmogelijkheden te realiseren, die passend zijn bij de eigen hulpvraag van de leerling. Zo kunnen zij leren op een manier die bij hen past.

Meer mogelijkheden
Door de samenwerking onder de naam ’s Heeren Loo Onderwijs, kunnen de scholen onderling beter informatie uitwisselen en kennis delen over onderwijs en zorg. Daarnaast krijgen de leerlingen meer mogelijkheden om door te stromen binnen de scholen en een (vak) diploma te halen van ZML tot Havo niveau.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen