Sinterklaas feestprogramma in het Pakjeshuis Ermelo

Foto: Anneke Wullink

Sinterklaas is zaterdag 18 november aangekomen op zijn logeeradres, het Pakjeshuis in Ermelo. Er waren veel kinderen op de been om de Sint en zijn pieten een warm onthaal te geven. Onder muzikale begeleiding van GV. Sparta werd het een groot feest bij het Pakjeshuis.

Het feest zal voortduren tot de goedheiligman weer terug gaat naar Spanje, op woensdag 6 december.

Welkom in het Pakjeshuis
Alle kinderen zijn uitgenodigd om het Pakjeshuis te bezoeken. Elke zaterdag en woensdagmiddag kun je komen dansen, spelen en smikkelen. Knutsel bijvoorbeeld een mooie lampion en loop mee in de maanlichtwandeling van Sinterklaas. En ben jij al in de wasserij geweest? Je kunt er eigen zeepjes maken!

Programma

Woensdag 29 november
Knutsel een Sinterklaaslampion voor de maanlichtwandeling van vrijdag. Kom 12.30 smikkelen in de keuken van het pakjeshuis met Piet Cuisine. En van 14.00 tot 16.00 dans je je lekker fit samen met de pieten op Drumble Dance.

Vrijdag 1 december
Loop gezellig mee met je lampion tijdens de maanlichtwandeling van Sinterklaas. De tocht start om 18.15 vanaf het plein bij De Halte en duurt tot 19.30.

Zaterdag 2 december
Kom ontbijten met Sinterklaas, lunchen in de Piet Cuisine of bezoek de knotsgekke familievoorstelling ‘Sinterklaas is geen ouwe sok’

Woensdag 6 december
Tijd om Sinterklaas uit te zwaaien. Vanaf 13.30 op het Molenaarsplein.

Toegang tot het pakjeshuis is gratis, voor sommige activiteiten is aanmelden nodig en/of wordt er een bijdrage in de onkosten gevraagd. Het volledige programma, met data, tijden en evt. kosten is te vinden op de website: hetpakjeshuisermelo.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen