Steunpunt Vrijwilligers Ermelo trakteert vrijwilligers op ontspannen middag

Foto: Welzijn Ermelo

Als blijk van waardering organiseert Steunpunt Vrijwilligers van Welzijn Ermelo een bedankmiddag voor vrijwilligers op donderdag 7 december (Nationale dag van de Vrijwilliger), vanaf 14.00 uur in De Dialoog aan het Raadhuisplein.

Het gaat om een ontspannen middag voor iedereen die vrijwilliger is in Ermelo. Wees van harte welkom voor een hapje en een drankje, volg een workshop als je wilt, en ontmoet elkaar. Je kunt de hele middag binnenlopen. Voor de workshops moet je je wel even opgeven gezien het aantal beschikbare plaatsen.

De workshops

*’Levenskunst; hoe geef ik glans aan mijn leven’ geeft handvatten hoe om te gaan met oud(er) worden. Deze workshop wordt verzorgd door Mentaal Gezond Veluwe Noord-Veluwe en vindt plaats van 14.15 –15.15 uur.

*Sanneke van Studio Sama geeft een korte yogales voor balans tussen inspanning en ontspanning Naast de inspanningen die een vrijwilliger levert is het immers ook prettig om ontspanning te ervaren. De yogales wordt gegeven van 15.00-15.30 uur, van 15.45-16.15 uur en van 16.30-17.00 uur.

*De workshop ‘Zorgen voor jezelf en de ander’ geeft tips en handreikingen voor mantelzorgers en vrijwilligers om te voorkomen dat men overbelast raakt. Deze bijeenkomst wordt verzorgd door Mentaal Gezond Veluwe Noord-Veluwe en is van 15.45- 16.45 uur.

*Workshop ‘Versier je eigen cupcake’ voor bij de koffie. De workshop wordt de hele middag geven door Cake To Go uit Ermelo.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen